Usluge

Idejno rješenje

Pri razvoju idejnog rješenja za vaše interijere, nastojati ćemo riješiti svaki Vaš problem. Ispuniti ćemo svaki Vaš zahtjev koji je kompatibilan s mjerama racionalizirajući na najbolji mogući način prostore Vašeg interijera.
Kada izaberete model, zahvaljujući našim modernim softverima, moći ćete vidjeti 3D prikaz namještaja u Vašem prostoru. Ukoliko se ukaže potreba personalizirati ćemo namještaj prilagođavajući ga mjerama Vašeg prostora.

Dizajn interijera

Svatko ima potrebu imati jedno mjesto koje će biti dom i za dušu i za tijelo, mjesto koje odražava našu osobnost i način života...

Opremiti i urediti svoj dom znači stvoriti mjesto mira, opuštenosti i sigurnosti u kojem se možemo skloniti od svijeta, slušati otkucaje svoga srca i osjećati se voljeno sigurno i zaštićeno !

Nauka je dokazala da snovi i maštanja o svom domu imaju duboko i višestruko značenje. Ono ukazuje na našu potrebu da se izrazimo i osjećamo važno i primjećeno!

Vaš je dom slika Vas samih !

Već se gotovo dva desetljeća brinemo da izreku, "svugdje je lijepo, ali doma je najljepše" , pretvorimo u Vašu stvarnost !

Ne prepuštajte slučaju uređenje prostora u koji ste uložili toliko svog vremena, toliko truda, toliko sebe ...

Povjerite svoje želje našim prodajnim savjetnicima i dizajnerima jer je naša filozofija uvijek bila i ostala zadovoljiti Vaše potrebe poštujući Vaš budžet!

3d vizualizacija

Teško je zamisliti kako će Vaš prostor izgledati kada se u njega unese novi komad namještaja pa stoga i nudimo ovo moćno sredstvo prikazivanja "buduće stvarnosti" kako bi Vaš odabir učinili bezbrižnim.

Opremljeni smo najsuvremenijim računalnim programima kako bi u svakom projektu mogli što vjernije prikazati Vaš interijer opremljen namještajem kojeg ste izabrali. To uvelike olakšava konačnu odluku o izboru, a pogrešku svodi na minimum. Ovu najjednostavniju je 3D vizualizaciju moguće napraviti na temelju izmjere prostora, a ako imate tlocrt prostora, donesite ga sa sobom.

Još vjerniji prikaz dobivamo tako što ćemo na Vaš zahtjev fotografirati prostor kojeg želite opremiti te u fotografiju jednostavno kompjuterski "unijeti" odabrani namještaj.

Najviši stupanj vjernosti prikaza je u foto kvaliteti , koji uključuje visoki nivo detalja, pažljivo modeliranje i teksturiranje te fizički točnu i preciznu rasvjetu . Moguće je u vizualizaciju ubaciti i neki komad namještaja ili tehnički uređaj kojeg ste sami negdje snimili, a ukoliko želite možemo to i mi poslikati za Vas. Ovaj postupak 3D vizualizacije daje savršen fotografski prikaz budućeg interijera.

Niti jedan projekt vizualizacije za nas nije premali niti preveliki. Nudimo Vam stručnost i ozbiljnost u cilju što kvalitetnije i brže realizacije ideja koje pretvaramo u stvarnost.

3d animacija

Tko se ne bi volio, prije donošenja definitivne odluke o realizaciji projekta, "prošetati " svojim interijerom koji izgleda baš onako kako ga je zamislio ? Naš se tim sastoji od certificiranih 3d stručnjaka i dizajnera koji su sposobni riješiti i najzahtjevnije situacije .

3D animacija udahnjuje život u Vaš dizajnerski projekt te Vam omogućuje šetnju kroz upravo Vaš interijer kako bi ga mogli osjetiti prije samog definitivnog odabira . Prikaz namještaja i najsitnijih detalja je u potpunosti fotografski te Vam omogućuje da realistično doživite Vaš interijer.

Opremanje "Ključ u ruke"

Proces uređenja interijera je naizgled jednostavan, no ako ste probali sami osmisliti i opremiti svoj interijer, tražiti namještaj koji savršeno odgovara dimenzijama, a da pritom zadovoljava sve Vaše želje i potrebe, mogli ste se uvjeriti da je to vrlo zahtjevan pothvat, koji iziskuje puno vremena i truda. Puno je tu traženja, dogovaranja, pregovaranja i provjeravanja... Mnogi u toj priči na kraju izgube strpljenje.
Prenesite nam Vaše želje i zahtjeve, a ostalo ćemo mi učiniti za Vas. Obaviti ćemo mjerenja, napraviti idejni projekt sa 3D prikazom te po Vašoj ovjeri pristupiti njegovoj realizaciji .
Putem naših pouzdanih i iskusnih kooperanata, a to su tvrtke s najboljim referencama, odradit ćemo sve popratne zidarske, električarske, vodoinstalaterske, keramičarske, ličilačke i druge radove.
O tijeku radova, koji su čitavo vrijeme pod našim nadzorom, uvijek Vas izvještavamo te s nama vodite svu poslovnu komunikaciju.

Isporuka i montaža - gratis unutar 50 km

Nakon potvrđene narudžbe i potvrđenog roka isporuke moći ćete unaprijed planirati preostale radove. Isporuka će biti obavljena sa našim vozilima, a montažu će obaviti naši djelatnici koji su veoma iskusni u ovom poslu, a posebnu će brigu voditi oko toga da Vi budete zadovoljni. Oni su bez sumnje jedan od najjačih stupova naše tvrtke u što ćete imati priliku osobno se uvjeriti ako postanete naši kupci.

Garancija

Ako imate problem sa kućanskim aparatom, možete nazvati nas ili direktno servisnu službu. Činimo sve da bismo Vam osigurali proizvod visoke kvalitete. Svi upotrijebljeni materijali su certificirani i testirani kako bi se jamčila dugovječnost proizvoda. Jamstveni rok na kućanske aparate ovisi o njihovom proizvođaču, a na namještaj većine naših dobavljača dajemo garanciju od 5 do 10 godina.
U ovom razdoblju garancija pokriva sve tvorničke greške isporučene robe, ali ne obuhvaća oštećenja koja su nastala nakon što je na montaži utvrđena ispravnost proizvoda.

Postprodajna podrška

Naša usluga ne završava sa montažom. Slobodno nam ukažite na problem putem maila ili telefonski i mi ćemo Vas što prije kontaktirati .
Postprodajna podrška naše servisne službe nije vremenski ograničena na jamstveni rok, a rezervirana je za sve naše kupce.